Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci oficial din 2014, CSM Suceava a jucat pe terenul celor de la Dacia Buzău. După ce au condus cu 1-0 la seturi, sucevenii au cedat cu 1-3. Partida a contat pentru etapa a XII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin.
”Primul set ne-a aparținut fără discuție, însă pe ce de-al doilea l-am pierdut după ce am condus cu 24-23. Din acel moment totul s-a ”rupt” și nu am mai putut reveni. În setul al patrulea am folosit doar jucătorii tineri.
Trebuie de menționat faptul că față de prima parte a campionatului din echipa noastră a lipsit Someșan, iar Huțuleac și Giurcă au evoluat foarte puțin la Buzău fiind accidentați. Oricum obiectivul nostru rămâne calificarea în play-off” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Dacia Buzău au evoluat: Sasu, Pietraru, Ștefură, Giurcă, Orășanu, Huțuleac, Gontariu, Tănasă, Marc și Amariei. În următoarea etapă, sâmbătă 25 ianuarie, în sala ”Unirea” din Suceava va vni lideul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, Steaua București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava