Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei și parcă tot nu s-ar opri aici! Asta în ceea ce privește numărul de moștenitori! Cu Valentina Pelinel, ultima lui soție, are trei copii, un băiețel, Milan (6 ani), și două fetițe gemene, Rania și Indira (3 ani). Urmează oare și al 10-lea moștenitor?

Cristi Borcea și-a găsit fericirea, în cele din urmă, în brațele fostului model internațional Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo se află deja la cea de-a treia căsnicie. A mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011), pe care a lăsat-o, însă, pentru Alina Vidican. În 2016, Borcea a renunțat și la Alina pentru Valentina Pelinel, scrie click.ro.

Deocamdată, în căminul lor plutește fericirea, mai ales că au împreună nu mai puțin de trei copii. Borcea are deja nouă moștenitori și nu s-ar opri aici. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, a spus pentru Click! ce șanse sunt ca să vină pe lume și cel de-al 10-lea moștenitor al lui Cristi Borcea.

Valentina, am văzut că ați fost în vacanță.

Valentina Pelinel: Am fost cu soțul meu și aproape toți copiii. Avem mulți, și mai mici, și mai mari. Cei mici au rămas acasă, depinde de destinație, cât de departe e, e o întreagă logistică. Cei foarte mici fac mai mult vacanțe în țară și tot așa ne organizăm. Fetițele au rămas acasă ultima oară.

Aveți o bonă? Cu trei copii nu e deloc ușor.

Avem ajutor, normal. Fiecare fetiță cu bona ei.

Cristi are deja foarte mulți copii, 9! Ar mai fi loc de încă unul?

Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate.

Citește articolul complet, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/valentina-pelinel-da-vestea-cea-mare-de-paste-588913.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava