• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celebra cântăreaţă Celine Dion a mărturisit că cel mai mult se bazează pe sfaturile băiatului ei în vârstă de 16 ani, Rene-Charles, când pregăteşte un nou album.

Autoarea hit-ului ‘My Heart Will Go On’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Îl am pe băiatul meu de 16 ani care iubeşte muzica, iar când îl pun să îmi asculte demo-urile, îmi spune: ‘Acest cântec e minunat’. Dar spune şi: ‘Dacă nu îl poţi cânta aşa, mamă, mai bine nu o faci deloc, dar dacă o poţi face în felul acesta, lansează-l’.”

Chiar dacă este foarte tânăr, Celine a spus că Rene-Charles joacă un rol crucial în procesul de creaţie al unui album de-al ei. „Fiul meu mă ajută foarte mult să descopăr muzică nouă.”, a mai spus Celine Dion, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava