• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul consilierilor judeţeni suceveni ai PNL , Vasile Ilie, a declarat astăzi că administraţia judeţeană a pierdut anul trecut o sumă de 106 milioane de lei ca urmare a nerealizării proiectelor europene aflate în derulare. Vasile Ilie a avut o intervenţie şedinţa de azi a Consiliului Judeţean Suceava, înainte de votul pentru proiectului privind aprobarea conturilor anuale de execuţie şi a situaţiilor financiare anuale ale judeţului Suceava pe anul 2015. El a ţinut să precizez că după ce a citit proiectul a constatat că 20% din veniturile propuse pentru anul 2015 nu au fost realizate. „Dacă ne uităm ce înseamnă efectiv aceste venituri, unde se regăsesc în cadrul bugetului, constatăm că le găsim exact în cadrul secţiunii de dezvoltare. Şi aici vorbim de fondurile pentru proiectele europene veniturile au fost realizate în procent de 52%, ceea ce înseamnă un minus de 106 milioane de lei”, a explicat Vasile Ilie. El a precizat că şi în urma analizei capitolului de cheltuieli, se poate observa că acestea au fost realizate în procent de 77,5%. Vasile Ilie a declarat că într-un fel este bine că s-a cheltuit mai puţin, însă este grav faptul că nu s-a cheltuit tocmai sumele aferente proiecte europene aflate în curs de implementare. „Aceeaşi situaţie o regăsim şi dacă ne uităm detaliat la cheltuielile secţiunii de dezvoltare, care s-au realizat în proporţie de 53%, ceea ce înseamnă un minus de 108 milioane de lei, bani care trebuiau să provină din fondurile europene”, a mai precizat liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava.
În aceste condiţii, el a propus ca în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean să fie prezentată o situaţie exactă cu toate proiectele europene ale administraţiei judeţene, dacă se înregistrează întârzieri la acestea, şi care sunt măsurile luate de conducerea administraţiei judeţene pentru a recupera banii care trebuiau accesaţi din fonduri europene.
La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, cel care a condus şedinţa de ieri, i-a transmis lui Vasile Ilie că în expunerea de motive a proiectului se explică de unde au apărut diferenţele de sume dintre veniturile propuse şi cele realizate. Rădulescu a spus că diferenţe au apărut şi ca urmare a licitaţiilor făcute pentr lucrările din cadrul proiectelor europene, sumele iniţiale prevăzuite în proiecte diminuându-se în urma acestra. „Pe de altă parte perioada de eligibilitate s-a încheiat la finalul anului trecut, astfel încât în lunile noiembrie – decembrie 2015 am depus cereri de rambursare care vor fi onorate în acest an”, a mai declarat Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava