Concert pascal
MOPAN Suceava

Se spune că depresia este boala acestui secol. În ciuda luxului și bogăției, de această afecțiune foarte periculoasă nu scapă nici vedetele. Unele dintre cele mai grele nume din industria showbiz-ului s-au confruntat cu probleme grave care au persistat mulți ani, notează click.ro.

Una dintre cele mai cunoscute vedete care s-au confruntat cu depresie este Lady Gaga. Actrița din „A star is born” a mărturisit că toată viața s-a luptat cu această boală și cu anxietate. Pentru a se vindeca, celebra căntăreață a fost nevoită să urmeze chiar și un tratament medicamentos, conform Click pentru femei.

Lady Gaga a precizat cât de important este să vorbești despre simptomele tale, dacă te confrunți cu depresie. „Dacă ne împărtășim poveștile și rămânem împreună, suntem mai puternici‟, a spus vedeta într-un interviu pentru revista „Billboard‟.

Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, Dwayne Johnson, a avut de-a lungul timpul momente depresive. „Lupta și durerea sunt reale‟, a spus la un moment dat actorul, care și-a salvat mama de la o tentativă de sinucidere când avea doar 15 ani, conform sursei citate.

Citește continuarea pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vedete-care-s-au-confruntat-cu-depresie-sfaturile-2211797.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava