Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubirea este un sentiment profund, frumos, însă de multe ori nu durează veșnic. Vedetele de peste Ocean, conștiente de faptul că orice poveste de dragoste poate ajunge la final, și-au asigurat averile prin semnarea unor contracte prenupțiale! Unele dintre ele sunt cel puțin bizare. Click! prezintă câteva dintre cele mai neobișnuite clauze!

Unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood este cel format de Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck, care au decis să acorde încă o șansă relației lor, la 17 ani de la despărțire.  Se pare că artista este gata să ajungă în fața altarului alături de Ben Affleck, însă acesta trebuie să respecte cu strictețe o condiție stipulată în contractul pe care l-ar fi semnat. Conform zvonurilor care circulă în lumea bună de la Hollywood, Jennifer Lopez are pretenția ca viitorul ei soț să întrețină relații sexuale cu ea de patru ori pe săptămână.

Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake au semnat un contract care ar da fiori pe șira spinării multor bărbați. Conform actului, Justin Timberlake trebuie să îi plătească soției sale 500.000 de dolari dacă este infidel.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-bizare-contracte-prenuptiale-ale-vedetelo-639677.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava