Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai multe vedete din showbiz-ul românesc sunt în stare de șoc după ce au aflat de moartea unuia dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România, Stephan Pelger. Acesta a fost găsit fără viață, de către un vecin, joi, 8 iunie, notează click.ro. Potrivit primelor informații, creatorul de modă s-ar fi spânzurat. Avea doar 43 de ani.

Printre vedetele care sunt în stare de șoc după aflarea vești și care abia își găsesc cuvintele, se numără Cătălin Botezatu, Ovidiu Buta, Dana Săvuică, Iuliana Marciuc și Adina Buzatu. Primele reacții ale acestora:

„Nu-mi vine să cred. Nu știu de ce ar fi putut să facă asta. În urmă cu două sau trei săptămâni era foarte happy. A mers la doctor pentru un implant de păr. Voia să arate foarte bine. Chiar nu înțeleg ce l-a determinat să facă această nebunie. El nu era un tip depresiv. Avea momente, dar nu atât de grave încât să facă astfel de lucruri. Mergea deseori la familia lui din străinătate, acolo își încărca bateriile. Chiar nu știu ce s-a întâmplat. Nu-mi dau seama. Eu nu sunt adeptul acestui gest”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o intervenție la Antena 3 CNN, potrivit sursei citate.

„Doamne, Dumnezeule! Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi, între a fi fericit și împlinit și a fi singur și neînțeles! Depresia ucide și de aceea trebuie să fim atenți la oamenii din jurul nostru. Aseară la VIVA am purtat creația lui și l-am etichetat, dar nu este una recentă și nu l-am m-ai văzut de ceva timp…Regret nespus…un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil…nerecunoașterea valorii lui…promovarea non-valorii…câtă suferință ascunde gestul lui! Să te ierte Dumnezeu, om bun!”, a scris Iuliana MArciuc pe pagina sa personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-din-romania-primele-explicatii-dupa-2273985.html

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava