Concert pascal
MOPAN Suceava

De 8 martie, femeile sunt reginele. Vedetele noastre speră să fie răsfățate în această zi mai mult ca-n oricare altă zi din an. Toate se așteaptă să primească o floare, un cadou mai mic sau mai mare, după posibilități, să iasă la un restaurant cu partenerul sau să se relaxeze la spa cu prietenele.

Amalia Năstase nu este deloc adepta ieșirilor în oraș în această zi, pe motiv că mai toate restaurantele sunt pline ochi de Ziua Femeii. Amalia se așteaptă, însă, ca soțul ei, Răzvan Vasilescu, să o surprindă cu florile ei preferate, freziile, potrivit sursei citate.

Andreea Perju a trecut, recent, printr-un divorț dureros, dar compania celor două fetițe ale sale o face să uite de orice probleme. Plus că anul acesta, de 8 martie, vedeta își vede împlinit visul de o viață și se va muta, în sfârșit, în casă nouă. „Cel mai frumos 8 martie a fost însă ultimul 8 martie pe care l-am petrecut împreună cu mama mea acum foarte mulți ani. Au mai fost și serbările pe care le-au avut fetițele de ziua asta, care m-au leșinat de plâns”,  a declarat actrița pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/vedetele-liber-la-rasfat-de-8-martie-flori-2247952.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava