MOPAN Suceava

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri!

Ziua de Curățenie Națională, care are loc pe sâmbătă, 24 septembrie, are noi susținători care transmit un mesaj de mobilizare pentru fanii lor din toată ţara. Carla’s Dreams, INNA, Delia, Cornel Ilie (VUNK), Zdob și Zdub, Florin Grozea, Sergiu și Andrei, Sonia Argint, Liviu Teodorescu, Giulia, Alina Eremia, Shot și Nicoleta Nucă au spus „Da!” invitației de a se alătura campaniei de curățenie generală organizată de „Let’s Do It, Romania!”.

„Am găsi deșeuri până și în Munții Bucegi, într-un peisaj absolut superb, unde totul era la locul lor, mai puțin gunoaiele. Susțin Let’s Do It, Romania!”, spune Delia.

„Este un proiect de voluntariat care chiar face o diferență și aduce un plus, o s-o facem în fiecare an de acum încolo”, a declarat Carla’s Dreams.

„Vreau ca fetița mea să trăiască într-un loc mai curat decât este acum. Vreau să fie mândră de mine că am participat și că am convins câțiva oameni să strângă deșeuri sau să nu le mai arunce pe geam sau în jur!”, a adăugat Cornel Ilie.

 

„Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să întâlnesc deșeuri pe plajă și în pădure, la munte, ceea ce nu mi se pare normal, pentru că nu ne respectăm reciproc, nu respectăm spațiul fiecăruia și nici natura. Susțin Let’s Do It, Romania! pentru că este un proiect care ne învață să iubim și să respectăm natura”, a afirmat Nicoleta Nucă.

„Știi cum se plânge toată lumea că e murdar prin oraș, că toată lumea aruncă chiștoace și aruncă mizerie? Ei bine, avem șansa de data asta să facem și fapta. Ne vedem sâmbătă la Ziua de Curățenie Națională!”, ne încurajează Sergiu și Andrei.

„Mă lovesc foarte des de problema deșeurilor pe plajă. Mi se pare foarte urât să lași în urma ta dezastru, mai ales că pe toate plajele sunt locuri speciale unde poți să arunci deșeurile. Susțin campania asta pentru că face un lucru minunat, adună niște oameni care sunt dispuși să facă din mediul în care trăim unul cât mai curat și mai frumos”, spune Liviu Teodorescu.

„Susțin „Let’s Do It, Romania!”, pt că merităm să trăim într un mediu curat, neplouat și pentru că ține de respectul față de noi, până la urmă” spune și Alina Eremia.

„Din păcate, atunci când vin străinii în România și vrei să-i duci undeva în natură, de fiecare dată ești dezamăgit să vezi locuri pline de deșeuri. Natura din România este într-adevăr frumoasă, dar o stricăm noi și asta-i păcat. Am susținut de la început Let’s Do It, Romania! pentru că este extraordinar cum o mână de tineri, mânați doar de ambiție, de bun-simț, au reușit să mobilizeze zeci de mii, sute de mii de români pentru a schimba într-un mod vizibil fața României. E incredibil cât de mult bine face mișcarea Let’s Do It, Romania!”, declară Florin Grozea.

„Susțin și particip la Let’s Do It, Romania! pentru că, împreună cu soțul meu, dorim să ne creștem copiii cu iubire și cu responsabilitate față de mediu, mai ales în condițiile în care deșeurile vor fi o problemă extrem de gravă a viitorului. De asemenea, eu sunt un om al faptelor, așa că I am a Doer!”, declară Sonia Argint.

„De ce susțin acest proiect? Pentru că îmi doresc foarte mult o țară curată pentru copiii mei. Așadar, pe 24 septembrie ne vedem la Ziua de Curățenie Națională”, ne invită Giulia.

Toate testimonialele sunt disponibile pe pagina de Facebook a proiectului, alături de spotul TV și spotul radio.

Pe 24 septembrie toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de deșeuri. Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, vino 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orașul tău, ia-ți saci și mănuși și hai la treabă!

Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională sunt actualizate constant pe site-ul „Let`s Do It, Romania!”  și pe pagina de Facebook. Pe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, care poate fi accesată aici.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava