Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, face un prim pas pentru revigorarea fotbalului sucevean.  ”Cu pași mici, dar siguri, vom face ca lucrurile să intre pe făgașul normal, iar astăzi facem primul pas”, a spus Harșovschi. El a arătat că a avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor cluburi sportive pentru copii „pentru a discuta, pentru a le asculta nevoile și împreună să putem contura un proiect cu folos pentru cei mici, pe termen lung, care să ducă Suceava mai sus de Liga a III-a”, a spus Harșovschi. El a menționat că  stadionul Areni va fi la dispoziția lor ori de câte ori vor avea nevoie, fie pentru competiții, fie pentru alte evenimente la care vor participa. Viceprimarul Sucevei a dat asigurări că municipalitatea sprijină toate ramurile sportive „și așa a fost întotdeauna”.

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii, pentru a vedea de ce au nevoie, cum putem ajuta, dar și cum putem colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc. Soluțiile trebuie să vină de la ei, întrucât ei știu cel mai bine de ce au nevoie, eu voi sprijini și voi fi alături de orice idee prin care copiii sunt încurajați să facă mișcare. Tot ei trebuie să pună bazele, cu sprijinul primăriei, unei echipe de fotbal pentru care orașul să vibreze atunci când vor avea meciuri acasă, în Campionat și nu numai. Construim de jos, punem astăzi bazele campionilor de mâine”, a transmis Lucian Harșovschi după întâlnirea de astăzi.

Mai mult, Harșovschi a spus că a solicitat efectuarea unei expertize la stadion, care să arate starea de fapt a tribunelor. ”Primăria Municipiului Suceava sprijină toate ramurile sportive. Drept dovadă vă prezint finanțările aprobate anul acesta în Consiliul Local pentru următoarele structuri sportive: Clubul Sportiv Universitar – 4.000.000 lei; Clubul Sportiv Municipal – 480.000 lei (acesta include: rugby, tir cu arcul, volei, atletism, box, canotaj, lupte greco-romane și tir sportiv)”, a mai spus Lucian Harșovschi.

Viceprimarul Lucian Harșovschi face un prim pas pentru revigorarea fotbalului sucevean. „Municipalitatea sprijină toate ramurile sportive” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava