Concert pascal
MOPAN Suceava

Victor Slav se pregătește să îmbrățișeze din nou postura de tătic. El are o fetiță din căsnicia cu Bianca Drăgușanu, dar își dorește un moștenitor și cu actuala sa iubită, misterioasa Selina, notează click.ro.

S-a iubit cu Anda Adam, a fost însurat cu Bianca Drăgușanu, iar de aproape doi ani are o relație cu Selina, o blondă din tiparul fizic al fostelor lui iubite: înaltă, cu implanturi, blondă și cu buze voluptuoase. Cei doi locuiesc împreună și se ajută în afaceri.

Vrea un copil și o familie. „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru cel mai nou număr al revistei VIVA, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-slav-primele-declaratii-despre-casatoria-cu-selina-eu-sunt-un-familist

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava