Victoria Beckham s-a îndrăgostit de soţul ei David în prima clipă în care l-a văzut.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a pus ochii pe celebrul fotbalist în 1997, la un meci de fotbal cu scopuri caritabile. Într-o scrisoare pe care a scris-o eului ei din trecut, scrisoare care va fi publicată în numărul din octombrie al revistei britanice Vogue, Victoria a mărturisit că a ştiut din prima clipă în care l-a văzut, că David este alesul inimii sale.

“Da, chiar există dragoste la prima vedere. Ţi se va întâmpla în camera de relaxare a jucătorilor de la Machaster United – deşi vei fi puţin beată şi detaliile vor rămâne în ceaţă.”, a scris Victoria, mamă a patru copii, în scrisoarea numită ‘Ceea ce aş fi vrut să ştiu’. Ea a continuat: “Vei vedea majoritatea fotbaliştilor la bar, bând, însă David va fi alături de familia sa. (El nici măcar nu face parte din prima echipă – tu eşti cea faimoasă.) Şi are un zâmbet atât de frumos. Şi tu eşti apropiată de familia ta şi te gândeşti cât de asemănători sunteţi.”

Victoria şi David s-au căsătorit în 1999 şi au împreună patru copii, Brooklyn (17 ani), Romeo (14 ani), Cruz (11 ani), Harper (5 ani).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava