Victoria Beckham a mărturisit că ignoră criticile fără sens aduse familiei sale, pentru că ea preferă să se concentreze asupra „legăturii de familie”.

Vedeta de 44 de ani – care împreună cu David Beckham patru copii, Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 16 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, și Harper, în vârstă de șapte ani – se află în lumina reflectoarelor de aproape două decenii și spune că în tot acest timp a învățat să ignore răutățile pe care oamenii le spun despre ea, pentru a se putea ocupa de familia ei.

Vorbind despre importanța familiei, Victoria a spus, potrivit contactmusic.com: „Oamenii tot inventează lucruri despre relația noastră de 20 de ani, așa că eu și David ne-am cam obișnuit să ignorăm lucrurile fără sens și să ne vedem de viața noastră. Însă aceste răutăți gratute au efect asupra oamenilor din jurul nostru și asta nu este corect… Amândoi suntem conștienți de faptul că suntem mult mai puternici împreună decât am fi individual. (…) Totul este despre unitatea în familie. Suntem puternici împreună, toți șase, mai puternici decât am fi individual. Respectăm legătura de familie. Aici e cheia.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava