MOPAN Suceava

În perioada 1 – 17 iunie, Shopping City Suceava aduce în oraş o expoziție inedită de reptile vii! Vino să admiri pentru prima dată într-un centru comercial din Suceava exemplare rare, unele de dimensiuni impresionante, de șerpi piton, șerpi boa și șerpi anaconda, broaște țestoase de apă și de uscat, șopârle africane, pești exotici, caimani și iguane! Vizitatorii, copii şi adulţi, sunt invitați să descopere lumea reptilelor, și să învețe lucruri noi despre trăsăturile unice ale viețuitoarelor prezente în expoziție. Accesul este gratuit.

Pe toată perioada expoziției, cei mici pot să plece acasă cu un suvenir oferit în cadrul campaniei ”Adună colecția de reptile!”. Astfel, clienții care cumpără de minimum 50 lei din magazinele de copii din incinta Shopping City Suceava, pot câștiga instant 2 reptile de jucărie, iar cei care cumpără de minimum 100 lei pot câștiga instant un atlas ilustrat cu reptile și amfibieni, în joc fiind puse 500 de premii instant. Totodată, micuţii se pot transforma în simpatice reptile, avand posibilitatea sa fie pictați pe față, dar şi să participe la ateliere de creaţie art-raft, realizate în colaborare cu Alexandria Librării.

Expoziția de reptile vii este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Expoziția de reptile vii poate fi vizitată, zilnic, între orele 09:00 – 21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii. Grupurile organizate se pot programa în prealabil la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava