Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului printr-o agendă bogată în evenimente dedicate prichindeilor. Concurs de înălţat zmeie, atelier de creaţie, facepainting, spectacol de magie, jocuri şi fotografii cu personaje îndrăgite – acestea sunt surprizele care le vor aduce zâmbete copiilor, de ziua lor.

Întreaga zi de luni, 1 iunie 2015, este dedicată distracţiei pentru prichindei. Petrecerea de Ziua Internaţională a Copilului va începe la ora 12.00, în zona KidsLand, cu un atelier de creaţie. Cei mici vor învăţa de la specialişti să realizeze punguţe de cadouri, pentru a personaliza astfel darurile oferite prietenilor. Materialele necesare vor fi asigurate de Iulius Mall, iar copiii vor contribui cu imaginaţia şi îndemânarea lor.

De la ora 15.30, în zona KidsLand va începe maratonul distracţiei. Ştrengarii se vor transforma în  animăluţele  sau personajele preferate, participând la sesiunile gratuite de facepainting. Copiii vor prinde culoare în obraji, la propriu, veselia lor fiind efectul celor mai frumoase desene realizate pe faţă. În plus, îl vor întâlni pe Magician, cel care îi va surprinde cu un număr inedit de trucuri. De la sărbătoarea celor mici nu va lipsi nici Bobo, cel mai bun prieten al năzdrăvanilor puşi pe şotii. Cu un arsenal de farse şi concursuri noi, îndrăgitul clovn va aduce multă bună dispoziţie. Şi pentru ca petrecerea să fie completă, toţi copiii prezenţi se vor putea fotografia cu Minnie, Mickey şi zânele bune. Imaginile realizate de profesionişti, care le imortalizează fericirea, vor fi postate pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava, pentru a putea fi descărcate de părinţi.

De la ora 17.00, sărbătoriţii Zilei Copilului vor putea participa la un concurs unde vor înălţa zmeie, organizat la intrarea principală în Iulius Mall Suceava. Cei care vor mânui cu pricepere jucăriile specifice copilăriei vor fi premiaţi cu vouchere la Dinoland şi KidsLand, dar şi cu multe surprize dulci.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava