Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Berchișești a fost recompensată recent cu trofeul „Primar de 7 stele” de către Asociația Comunelor din România, distincție acordată celor mai longevivi și merituoși edili din țară. ”Reușita mi-a fost conferită pentru recunoașterea și aprecierea eforturilor și realizărilor remarcabile ale unui primar în administrația publică locală. Acest trofeu, pe care-l dedic tuturor locuitorilor din comuna Berchișești, reprezintă confirmarea contribuției semnificative a unui primar în dezvoltarea comunității sale, în implementarea proiectelor de interes local și în promovarea bunăstării și progresului în comuna pe care o conduce. Este un semn de apreciere a liderului local pentru munca sa dedicată și pentru impactul pozitiv pe care l-a avut în comunitate. Prin acordarea acestui titlu, Asociația Comunelor din România recunoaște și apreciază nu doar munca și realizările mele ca primar, ci și susținerea și încrederea pe care oamenii din comunitate mi-au acordat-o!  Este o dovadă de recunoștință pentru angajamentul și implicarea mea în slujba comunității, dar și pentru relația de încredere și colaborare pe care am construit-o de peste 20 de ani cu locuitorii comunei.

Forul de conducere al comunelor din România a apreciat așa cum se cuvine lucrurile nemaipomenite realizate în Berchișești de către administrația publică locală, în strânsă colaborare cu localnicii.  Succesele obținute reflectă eforturile colective și angajamentul nostru pentru dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a situației economico-sociale a comunei, precum și a vieții celor care trăiesc în Berchișești”, a declarat Violeta Țăran.

Aceasta a precizat că realizările remarcabile sunt rezultatul unei echipe unite, iar implicarea și sprijinul oamenilor din comunitate au jucat, fără îndoială, un rol crucial în aceste reușite.

”Reconstrucția unei comune din temelii este o realizare impresionantă și un simbol al perseverenței și determinării tuturor de a realiza schimbări pozitive, fundamentale, în comunitatea noastră. Astfel de eforturi necesită o viziune puternică, planificare strategică și, desigur, implicarea activă și sprijinul locuitorilor. Prin reconstrucția comunei Berchișești, am creat nu doar îmbunătățirea esențială a infrastructurii publice, la toate nivelurile, ci și o bază solidă pentru dezvoltarea socio-economică și pentru creșterea calității vieții locuitorilor.  Le mulțumesc din suflet locuitorilor noștri pentru această realizare remarcabilă și pentru transformarea comunei într-un loc mai bun și mai prosper pentru toți! Vă felicit pe fiecare dintre dumneavoastră pentru colaborarea fructuoasă cu Primăria și Consiliul Local, fără de care munca și dedicarea noastră nu ar fi avut succesul așteptat!

Acest trofeu mă onorează și mă obligă deopotrivă, fiind un argument consistent pentru a continua să lucrez în folosul oamenilor din comunitatea noastră! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai transmis Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava