Concert pascal
MOPAN Suceava

Îi leagă o reală prietenie și se întâlnesc ori de câte ori au ocazia cu celebrul actor de la Hollywood. Viorica și Ioniță de la Clejani se cunosc destul de bine cu Johnny Depp, semn că acesta le-a lansat invitația să joace într-o producție regizată chiar de el, filmul „Modi”, după cum a anunțat chiar artista, foarte fericită, notează click.ro.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani.Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă…și Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mărturisit, extrem de încântată, pe rețelele sociale Viorica de la Clejani, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/viorica-si-ionita-de-la-clejani-au-jucat-intr-un-2307389.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava