Concert pascal
MOPAN Suceava

Sofia Vergara a dezvăluit că a vrut întotdeuna să lucreze ca dentist, înainte de a fi descoperită pe o plajă din Columbia de un căutător de talente și a începe o carieră în showbiz, scrie contactmusic.com.

Starul din ´Hot Pursuit´ nu s-a gândit niciodată la o carieră în modeling sau în actorie și a avut mereu ambiția de a corecta dinții oamenilor, ca modalitate de a-și câștiga existența.

Dar după ce a fost descoperită la vârsta de 17 ani și a fost distribuită într-o reclamă Pepsi, actrița s-a răzgândit și s-a concentrat pe cucerirea showbiz-ului mondial.

Ea a spus: ˝Am vrut să devin doctor, dar acum 20 de ani femeile nu prea erau medici. Trebuia să te măriți și să faci copii, iar medicina era foarte dificilă și cerea mult timp. Așa că cel mai apropiat lucru, de ceea ce îmi doream, era să mă fac dentist deoarece puteai fi un astfel de medic și să mergi acasă. Puteai avea un program de la 9:00 la 17:00.˝

După ce și-a făcut o carieră în America de Sud, Sofia s-a mutat în Los Angeles în anul 2005 și a început să joace în câteva seriale care nu au avut succes, dar credința ei că va reuși nu a fost zdruncinată de asta, iar vedeta este acum una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume, câștigând 37 de milioane de dolari pe an, potrivit sursei citate.

Sofia, în vârstă de 42 de ani – care este logodită cu Joe Manganiello – încasează 325.000 de dolari pentru un episod filmat în cadrul serialului ´Modern Family´ și are multe contracte de publicitate cu companii ca Diet Pepsi, CoverGirl, At&T și Head & Shoulders.

Deși a reușit să aibă succes, starul recunoaște că a fost greu să-și convingă părinții să o lase să plece din Columbia pentru a-și urma visul în Statele Unite.

Ea a declarat pentru revista Stylist: ˝Pentru a face parte din industria de divertisment a trebuit să-mi conving părinții. O astfel de carieră nu era văzută bine acum 20 de ani în America de Sud. Am știut mereu că vreau faimă și recunoaștere pentru a putea să fac și alte lucruri pe care îmi doream să le fac, cum ar fi contractele de publicitate, linii vestimentare, linii de mobilă, să am un parfum. Am știut că trebuie să devin mai întâi faimoasă, apoi am ajuns să fiu actriță și să-mi placă asta.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava