Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 8 – 9 martie delegația Autorității Vamale Române condusă de domnul președinte Bogdan-Lari Mihei, a participat la o vizită de lucru la Administrația Națională Fiscală din Polonia – Administrația Fiscală din Gdańsk. Delegația României fost primită de șeful Centrului de imagistică și echipamente de scanare, domnul Wojciech Gęsikowski. Din delegația Poloniei au făcut parte și domnul Mariusz Koter, director al Departamentului de Cooperare Internațională din structura centrală a Administrației Naționale Fiscale din Polonia, precum și conducerea Administrației Fiscale din Gdańsk.

În prima zi au fost prezentate soluțiile adoptate de Administrația Națională Fiscală din Polonia pentru controlul nedistructiv al mărfurilor, echipamente, probleme tehnice și de organizare.

În cea de-a doua zi delegația Autorității Vamale Române a vizitat instalațiile de scanare, fixe și mobile din Portul Gdynia și a constatat cum funcționează. Părțile au discutat totodată opțiuni tehnice, financiare și de instruire a personalului de specialitate. Reprezentanții  Administrației Naționale Fiscale din Polonia au furnizat un volum important de informații, au răspuns tuturor întrebărilor și au arătat deschidere și disponibilitate pentru a colabora și a oferi expertiză în continuare.

„Apreciem foarte mult cooperarea regională între autoritățile vamale din România și Polonia, iar vizita la centrul de imagistică ne-a inspirat, mai ales în contextul în care implementăm în prezent un proiect pentru dezvoltarea eficienței activității de control vamal a Autorității Vamale Române în cadrul căruia vom achiziționa echipamente pentru eficientizarea controlului vamal la frontiera Uniunii Europene cu Republica Moldova, Ucraina și Serbia. Toate informațiile primite de la colegii polonezi ne vor fi foarte utile în acest sens.”, a declarat domnul Bogdan-Lari Mihei, preşedintele Autorității Vamale Române.

Vizita de lucru a fost organizată în cadrul și cu sprijinul financiar al proiectului CELBET – Customs Eastern and South-Eastern Land Border Expert Team.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava