• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întîlnit la Palatul Administrativ cu ambasadorul Africii de Sud la București, Jabu Mbalula. Au mai fost prezenți prefectul Mirela Adomnicăi și primarul Ion Lungu. Gheorghe Flutur a făcut o prezentare a județului și a ofertelor din cîteva domenii. Este vorba de turism, inclusiv cel de lux, avînd ca atracții monumentele UNESCO, Parcul Național Călimani, stațiunile balneare și satele tradiționale. Șeful administrației județene a mai vorbit despre dezvoltarea unor relații de colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare”, în domeniul educațional și al cercetării, dar și a unor relații comerciale în domeniul produselor din lemn, textile sau a încălțămintei.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava