Sarbatoarea Muntelui 2019

„Exatlon” s-a încheiat în urmă cu o săptămână, dar cei doi concurenți care s-au confruntat în finală nu au nici acum liniște. Vladimir Drăghia a fost ales căștigător prin vot, iar Ionuț a condamnat fix această metodă a producătorilor de a face departajarea. Miercuri seara, Drăghia a lansat și el primul atac după concurs la adresa rivalului său, notează click.ro.

Miercuri, Vladimir Drăghia a dat cărțile pe față și a explicat de ce a făcut acest anunț înainte de anunțarea căștigătorului și nu după ce a fost desemnat învingător. „Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Dacă nu câștigam și spuneam ce as fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuț, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze. E normal să o facă. E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu.”, a declarat Vladimir Drăghia la Kanal d, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vladimir-draghia-primul-atac-public-la-ionut-se-folosea-de-lacrimi-ca-sa-fie-votat

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava