Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei cadeţi (juniori II) a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reuşit a şasea victorie din şapte meciuri disputate, în seria I a Campionatului Naţional. În penultima etapă a acestei prime faze, elevii antrenorului Tudor Orăşanu s-au impus la LPS Piatra Neamţ cu scorul de 3–0 la seturi (25–19, 25–23 şi 25–23). Sucevenii au abordat această partidă cu destulă lejeritate şi le-au permis gazdelor să le pună probleme în începuturile de set, dar pe parcurs au revenit şi şi-au asigurat încă o victorie în acest sezon.
„A fost un meci încâlcit, aşa cum am mai avut la Piatra Neamţ, şi asta deoarece nu prea avea nici o miză, pentru că ordinea în clasament este clară. Nemţenii au evoluat dezinvolt şi ne-au pus destule probleme, conducând în începuturile de set, dar cred că experienţa mai mare a jucătorilor noştri şi-a spus cuvântul”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.
LPS Suceava a folosit în meciul de la Piatra Neamţ un lot format din 11 jucători: Vlad Ştreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Denis Croitor, Paul Cojocaru, Cosmin Boghean, Andrei Curic, Alexandru Croitor, Paul Ciofu şi Ştefan Bechel.
Pe 24 februarie, în ultima etapă, LPS Suceava va avea derby-ul etapei, pe teren propriu, cu CSŞ Botoşani, partidă ce va stabili ordinea la primele două locuri, ambele echipe fiind deja calificate la turneul semifinal.

Etapa a 9-a
CSŞ Botoşani – CSŞ Bacău    3–0
LPS Piatra Neamţ – LPS Suceava    0–3
CNMV Ploieşti a stat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava