Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava și-a îndeplinit obiectivul propus în actualul sezon competițional al Diviziei A2 la volei masculin. Trupa antrenată de Tudor Orășanu s-a calificat in final-four-ul seriei de est, după ce a câștigat și cel de-al doilea meci al întâlnirii cu Știința Bacău. Formația suceveană s-a impus la finele săptămânii trecuete, în deplasare, cu scorul de 3-0, dupa ce și-a adjudecat cele trei seturi cu 25-12, 25-23 si 25-13.
“Mă bucur ca ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon. Mai mult cred că nici nu ne puteam propune, ținând cont de tinerețea echipei noastre și de adversarii din serie”, a spus antrenorul Tudor Orășanu, care a mizat în actualul sezon al Diviziei A2 la volei masculin pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.
Pe lângă CSM Suceava, la final-four-ul seriei de est a Diviziei A2, programat în perioada 22-24 martie, vom mai participa formațiile Știința București, Gloria Buzău și Rapid București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava