Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii şase ani, formaţia de volei masculin CSM Suceava a participat de mai multe ori la barajul de promovare în primul eşalon valoric, reuşind doar într-un singur sezon 2010-2011 se evolueze în Divizia A1. La capătul unui sezon competiţional reuşit, echipa CSM Suceava a izbutit din nou să se calificare la turneul de baraj.
Pentru cele două locuri care permit accesul în Divizia A1 de volei masculin, în perioada 1-3 mai la Ploieşti, se vor lupta grupările: Tricolorul Ploieşti, CS „U” Cluj, CSU Politehnica Timişoara şi CSM Suceava.
„Am avut un sezon competiţional bun în care am reuşit să demonstrăm din nou că voleiul sucevean are resurse umane deosebit. A fost mai greu decât în alţi ani, dar în final mergem din nou la turneul de baraj.
Am ajuns aici cu un lot format în cea mai mare parte din suceveni şi datorită sprijinului acordat de Primăria şi Consiliul Local şi CSM Suceava, dar şi susţinerii mai vechilor colaboratori ai noştri, Dumitru Popescu de la SUCT Suceava şi Eugen Girigan. În pofida dificultăţilor financiare cu care se luptă sportul sucevean şi cel românesc, eu zic că participarea la baraj este o performanţă.
Noi ne vom apăra şansa noastră şi în orice caz le vom oferi tinerilor noştri jucători, pentru că pe ei ne bazăm, o experienţă utilă şi de neuitat. La mulţumesc sportivilor noştri pentru modul în care s-au dăruit în acest sezon competiţional şi sperăm la vremuri mai bune” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, profesorul Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava