Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la București, echipa CSM Suceava a disputat ultimele două partide din acest sezon competițional din Divizia A1 de volei masculin. După ce a promovat meritat, dar surprinzător, în primul eșalon valoric, gruparea suceveană a dorit să facă o figură frumoasă într-un campionat în care era singura care nu avea un jucător străin.

Pentru că nu avut șansa să-și alcătuiască un lot competitiv, CSM Suceava s-a luptat cu ”morile de vânt” în sezonul 2022-2023 al Diviziei A1 de volei masculin cu ”forțele naturii”. În sezonul regulat elevii antrenorilor Tudor Orășanu și Vasile Moșuc au realizat o singură victorie, 3-2 cu Unirea Dej.

După ce a fost învinsă de clujeni și în meciurile de menținere în primul eșalon valoric, CSM Suceava a disputat ultimele partide, de clasament, la București în compania formației din capitală. Fără miză, cele două dispute s-au încheiat după cinci seturi. CSM Suceava a condus în primul meci cu 2-0, pentru ca apoi să piardă în tie-break, același lucru întâmplându-se și în al doilea meci, dar de la 2-1.

”S-a jucat relaxat și din această cauză meciurile au fost lungi și spectaculoase. A fost frumos, dar s-a terminat și va trebui să ne gândim serios la ce va urma.

Dezamăgirea după acest sezon competițional a fost una destul de mare și sperăm ca în campionatul viitor al Diviziei A2 să fim și noi prezenți. Tinerii noștri au văzut ce pot și unde au acces și știu de acum ”mersul” în primul eșalon valoric. Important este ca ei să ajungă acolo unde și-au dorit când au ales să joace volei” a spus antrenorul Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava