Concert pascal
MOPAN Suceava

În meciul de debut al sezonului competițional 2022-2023 al Diviziei A1 de volei, CSM Suceava a primit în sala ”Dumitru Bernicu” vizita echipei Explorări Baia Mare. Mult mai experimentata grupare maramureșeană a câștigat clar cu 3-0 în ceva mai mult de o oră de joc.

În primul set elevii antrenorului Tudor Orășanu au reușit să se ridice la înălțimea adversarilor lor reușind 16 puncte. Setul al doilea a fost a demonstrație de forță a oaspeților care au câștigat clar cu 25-8!

În ultimul set lucrurile s-au mai Calmat și Explorări Baia Mare s-a impus cu 25-16.

Lipsă clară de experiență și trac pentru tinerii voleibaliști pregătiți de antrenorul Tudor Orășanu. Totuși, trebuie să menționăm faptul că din cauza nesiguranței premergătoare sezonului competițional al primului eșalon valoric, tehnicianul sucevenilor nu a reușit să alcătuiască o formație competitivă, ba chiar a pierdut un jucător de valoare, Asmarandei.

Cu siguranță că odată cu avansarea în competiție, sucevenii vor acumula experiență, dar cu siguranță va fi cam târziu. În orice caz se observă faptul că jucătorii gazdă se străduiesc și au spirit de echipă. Un plus la acest prim meci de campionat a fost reprezentat de atmosfera frumoasă din sala ”Dumitru Benicu” și de faptul că suporterii au venit și la volei, așa cum vin la handbal. Printre spectatorii suceveni i-am remarcat pe foștii valoroși jucători Dorel Mîndru și  Florian Benedek.

În etapa a II-a a Diviziei A1, CSM Suceava va juca tot pe teren propriu în compania echipei Olimpia Titanii București.

Au jucat pentru CSM Suceava: D. Pop (10), Gontariu (4), Boghean (4), Ciubotaru (3), Roman (2), Al. Dragomir (1), Sasu (-), Hortopeanu (-), Curic (-), Platon (libero). Nu au jucat: Tofan, Ciubotariu. Antrenor: Tudor Orășanu.

Au jucat pentru Explorări: Hepburn (11), Cheagă (11), Badea (7), Silvășan-Pașca (6), Tarța (5), Taboada (5), S. Dragomir (2), Crișan (libero). Nu au jucat: M. Talpă, Aldea, Catrina, Săvoiu (libero). Antrenor: Marius Botea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava