Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a încheiat turul campionatului Diviziei A1 de volei masculin pe terenul formației Steaua București. Plusul de valoare și experiență al gazdelor a făcut diferența, gazdele impunându-se cu 3-0.

Spre lauda lor, tinerii jucători suceveni pregătiți de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc au făcut un prim set bun în care au pus probleme mult mai titratei echipe bucureștene, ei reușind 22 de puncte. Din păcate, ei s-au ”pierdut” în seturile doi și trei în care nu au reușit decât 12, respectiv 10 puncte.

După 11 etape disputate din sezonul competițional 2022-2023, proaspăt promovate în primul eșalon valoric, CSM Suceava, a reușit o singură victorie, 3-2, cu U Cluj pentru ca apoi să piardă toate celelalte partide. Având doar două puncte, sucevenii ocupă penultimul loc în clasament.

Cu un lot extrem de tânăr și neexperimentat, CSM Suceava nu a putut face față exigențelor primului eșalon valoric al voleiului masculin românesc. Totuși, pe parcursul acestui tur de campionat s-a putut lesne observa un progres în jocul grupării bucovinene odată cu acumularea experienței și încrederii. Pentru a face față rigorilor Diviziei A1 trebuie însă mult mai mult. Oricum, este o șansă pentru voleiul sucevean să testeze pe viu ce înseamnă un campionat la vârf, pentru ca apoi să știe ce trebuie pentru a rezista acolo. Un plus în reprezintă faptul că voleiul sucevean demonstrează că are resurse. Centrele de copii și juniori din Suceava și Fălticeni au antrenori pasionați și continuă să producă talente.

Returul Diviziei A1 de volei masculin va începe pe 14 ianuarie, deci vacanța este foarte scurtă, CSM Suceava evoluând în primele două runde în deplasare la Baia Mare și apoi la Cluj-Napoca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava