Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava a reușit urmă cu un an o promovare spectaculoasă în primul eșalon valoric. Deși și-a pus mari speranțe după ascensiunea în primul eșalon valoric, gruparea suceveană nu a reușit să adune o echipă competitivă acestui nivel, problemele financiare ale echipei fiind mari. Edificator pentru această nerealizare a fost de exemplu pierderea celui mai bun jucător din sezonul anterior promovării, Asmarandei, care a ales să plece la Constanța, acolo unde nu a jucat decât relativ puțin, față de Suceava unde ar fi putut evolua meci de meci, doar pentru că, condițiile grupării de pe litoral au fost net superioare.

Așadar, după cel de-al treilea meci al barajului pentru menținerea în Divizia A1 cu Unirea Dej, CSM Suceava a retrogradat în Divizia A2. Marele câștig al acestui sezon competițional a fost experiența acumulată de tinerii jucători suceveni, o parte din ei, suntem convinși, alegând la finele acestui campionat să plece la mai bine.

După ce a pierdut primele două confruntări ale barajului la Dej, 3-1 și 3-0, CSM Suceava a încercat să facă ceva în fața propriilor suporteri, dar nu i-a ieșit. Sucevenii au pierdut cu 3-0, la 15, 19 și 26, în ultimul set având ghinion total pe final.

În campionatul Diviziei A1 de volei masculin, echipa pregătită de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc a reușit o singură victorie, 3-2 cu Unirea Dej, dar a evoluat cu mare curaj și onoare în fața grupărilor de top din voleiul românesc. Publicul iubitor de volei din Suceava a fost timid la început, dar apoi a venit în sprijinul tinerilor crescuți pe aceste meleaguri și a avut cel puțin satisfacția de a vedea pe viu ce este mai bun în voleiul masculin românesc în sala ”Dumitru Bernicu”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava