Concert pascal
MOPAN Suceava

cadrul etapei a III-a a seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava și Știința Bacău. Ambele formații au aliniat sextete alcătuite din jucători foarte tineri, însă cei câțiva veterani suceveni au fost peste cei ai oaspeților.

Primul set nu a avut practic istoric, băcăunaii părânt tot timpul dezorientați. Cele doar 12 puncte contabilizate de ei au fost în majoritate erori sucevene.

În setul secund oaspeții s-au mai ”trezit” și au jucat cot la cot cu gazdele până la scorul de 9-9. De aici totul s-a ”rupt”, au apărut numeroase greșeli la serviciu și la preluare și CSM Suceava ți-a adjudecat și al doilea set cu scorul de 25-14.

În setul trei, antrenorul sucevenilor, Tudor Orășanu, a încercat să introducă pe teren toți jucătorii din lot și scorul final a fost 25-17 pentru un sec și fără probleme 3-0 pentru CSM Suceava.
În cadrul etapei a IV-a a seriei vest a Diviziei A2, CSM Suceava va avea parte de o deplasare de pomină, la Pro Volei Arad.

CSM Suceava: Pietraru, Gontariu, Sasu, C.Ștreangă, Cazacu, Bortă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Vl.Ștreangă, Răzvan Dănilă și Cosmin Boghian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava