• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Wyclef Jean, cel cu care Emeli Sande a colaborat recent, a declarat că artista este una dintre cele mai bune cântăreţe şi compozitoare cu care a lucrat vreodată.

Emeli în vârstă de 29 de ani a fost lăudată de muzicianul în vîrstă de 47 de ani pentru modul „incredibil” de a compune melodii. El a spus într-un interviu pentru revista XXL, potrivit contactmusic.com: „Emeli Sande este una dintre cântăreţele mele preferate din toată lumea. Am urmărit-o pe Emeli Sande. (…) Cred că John Lennon a avut ‘Imagine’, iar Wyclef şi Emeli Sande au ‘Carry On’. Emeli este una dintre cele mai bune compozitore cu care am lucrat vreodată. Are un mod incredibil de a face muzică.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava