Concert pascal
MOPAN Suceava

Starurile au creat trend-uri, au avut parte de momente de fashion aparte și au apărut fără niciun defect ceea ce a readus în prim plan bucuria de a face parada modei, scrie click.ro.

Acum, la final de an, Clemmie Fieldsend a oferit Premiile Fabulous Fashion celor mai stilate celebrități din anul 2021, informează The Sun, împreună cu care este distribuit suplimentul săptămânal pentru femei ”Fabulous”.

Cu două filme de succes la activ, Dune și Spider Man, Zendaya ne-a adus nenumărate ținute numai bune de cumpărat și admirat în vitrine în anul 2021. Actrița de 25 de ani a căștigat respectul și premiul CFDA Fashion Icon of The Year printr-o ținută impresionantă ce a provenit de la designeri precum Valentino, Balmain și Alexander McQueen, o victorie bine-meritată pentru tânăra regină a modei.

Contracandidate: Actrița Anya Taylor-Joy a avut parte de un an triumfător cu aparițiile ei uimitoare de pe covorul roșu. Și Hailey Bieber a strălucit de asemenea în timpul Paris Fashion Week.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/zendaya-cea-mai-eleganta-si-dezgolita-vedeta-a-407378.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava