Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto45 poze în acest set

A fost o adevărată nebunie la primele concerte din cadrul Zilelor Sucevei dedicate copiilor. Mii de copii drăgălași mai mari sau mai mici însoțiți de părinți au ocupat centrul orașului vineri, 23 iunie, la spectacolele prezentate de formațiile Romantic Art Kids și Gașca Zurli. Plini de energie copiii s-au dezlănțuit la concertul Gașca Zurli când au sărit, au dansat și au cântat împreună cu membrii formației.

Primăria municipiului Suceava a pregătit un program variat pentru Zilele Orașului care se vor desfășura până pe 25 iunie în două locații, Centru și Iulius Mall. Zilele Sucevei au debutat vineri, 23 iunie, cu Cupa municipiului Suceava la șah copii competiție care s-a desfășura în sala de sport a Școlii nr.11 din Burdujeni sub egida Federației Mondiale de Șah pentru Copii.  Sâmbătă, 24 iunie, seria concertelor va fi deschisă de Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” de la ora 17.00, tot în Centrul Sucevei.

Vor urma la ora 19.00 Alexandru Brădățan și invitații lui, la ora 19.45 Margareta  Clipa,  la ora 20.00 Nicole Cherry , la ora 21.00 Antonia iar la ora 22.00 Delia.  Duminică 25 iunie de la ora 18.00 va concerta  Ștefan Albu din Republica Moldova, de la ora 19.00 Alia Ieremia, de la ora 20.00  Zdob  și Zdub iar de la ora 21.00 Alexandra Stan. La ora 22.00 va fi un frumos foc de artificii. Vineri, sâmbătă și duminică la Iulius Mall vor fi spectacole de muzică populară începând cu ora 17.00. Acolo vot fi terase se vor consuma mici și bere. În zona centrală nu vor fi terase. Vor fi niște rulote în care se vor servi suc, apă, înghețată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava