Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul municipiului Suceava a fost neîncăpător sâmbătă seară la concertul susținut de Andra la Zilele Orașului. Conform estimărilor peste 12.000 de suceveni au participat la concert cifră ce reprezintă un adevărat record. Andra ”a rupt inimile” sucevenilor cu show-ul total pe care l-a oferit oferind un concert de zile mari. Artista a fost însoțită la Suceava de soțul său, Cătălin Măruță și de cei doi copii. Primarul Ion Lungu care a participat la concert alături de miile de suceveni i-a oferit Andrei o ”Diplomă de Excelență” și un frumos coș cu flori. ” În cea de-a doua zi a zilelor Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii au avut parte de un concert de zile mari ANDRA. Artista a urcat pe scena din centrul orașului Suceava și a cântat o bună parte dinte hiturile sale, atât dintre cele vechi, cât și piese scoase recent.

Am oferit îndrăgitei cântărețe o DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ și un coș frumos de flori în semn de apreciere pentru performanța muzicală și remarcabila carieră construită „PAS CU PAS”, în timp ce artista a fost ovaționată de publicul prezent pentru a se delecta cu melodiile artistei. Publicul a cântat alături de Andra, iar la final artista a mulțumit publicului pentru atmosfera de poveste creată în cadrul concertului. Conform estimărilor în piață s-au aflat peste 12.000 de persoane. Mulțumesc tuturor celor care au participat la acest minunat eveniment!”, a  postat primarul pe pagina sa de facebook.

Rugăciune pentru sucevenii care au trecut la Domnul în urma infectării cu SARS-CoV-2.

Zilele Sucevei ca-n vremurile bune. Peste 12.000 de suceveni la concertul Andrei. Primarul Ion  Lungu i-a oferit în numele lor o ”Diplomă de Excelență” și un frumos coș cu flori (FOTO), 7.3 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (12 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava