• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a oferit medalia aniversară „Cetățean al Centenarului” și „Diploma de Excelență” maeștrilor Alexandru Arșinel și Nicolae Botgros. Acest lucru s-a întâmplat, aseară, la Casa de Cultură din Suceava, unde s-a desfășurat spectacolul „Alexandru Brădățan-30 de ani de viață și 15 ani de cîntec”. Ion Lungu a spus: „Le mulțumesc maeștrilor Alexandru Arșinel și Nicolae Botgros pentru tot ce au făcut pentru Suceava, pentru Bucovina, pentru România!”. Ambii maeștri sunt Cetățeni de onoare ai Sucevei.

Alexandru Brădăţan a susținut spectacolul aniversar, alături de Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, precum și de alți invitați de marcă, printre care Alexandru Arșinel. Ieri, maestrul Arșinel a primit și o distincție de excelență din partea prefectului Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava