MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Fălticeni în parteneriat cu unităţile de învăţământ au organizat vineri, 7 octombrie, o acţiune de curăţenie generală a localităţii.
Acţiunile de salubrizare au început la ora 8,30 după ce angajaţii municipalităţii au împărţit persoanleor implicate în această activitate (elevi, profesori, consilieri locali, funcţionari publici, mănuşi, mături, greble, lopeţi  şi saci menajeri. Echipele de curăţenie au fost prezente atât în zonele centrale ale oraşului, în zonele adiacente blocurilor, unităţilor de învăţământ sau a instituţiilor publice cât şi în suburbii.
În cadrul acţiunii “Ziua curăţeniei de toamnă în Fălticeni” au fost colectaţi 800 de saci de deşuri menajere din care 120 au fost colectaţi selectiv cu PET-uri şi doze de aluminiu .
„Ziua curăţeniei de toamnă a avut ca obiectiv salubrizarea şi igienizarea carosabilului şi a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă. Cu toate că acţiuni de salubrizare sunt efectuate zilnic, în această zi, în mod special, am colaborat cu  instituţiile de învăţământ care şi-au arătat disponibilitatea pentru acestă acţiune de amploare, pentru schimbarea imaginii oraşului”, a precizat primarul Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava