MOPAN Suceava

La iniţiativa prefectului Constantin Harasim preşedinta filialei Suceava a Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România, Paula Luminiţa Chihai, a fost inclusă în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. Evenimentul a avut loc joi la Palatul Administrativ în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural. Paula Luminiţa Chihai a primit din partea prefectului « diploma de excelenţă » pentru întreaga sa activitate fiindu-i evidenţiate meritele în desfăşurarea profesiei. « În această lună s-a desfăşurat la Suceava conferinţa CECAR o manifestare deosebită şi de mare interes la care am participat şi eu. Consider că cei care ştiu să gestioneze banul public şi privat au o responsabilitate deosebită şi aduc un aport deosebit pe zona relansării economiei, pe zona bunelor relaţii, a unei stabilităţi şi a unei economii sănătoase. În acest context eu ca prefect am considerat că trebuie atribuită această plachetă de onoare preşedintei CECAR Suceava doamna Paula Luminiţa Chihai expert contabil, economist şi o persoană deosebită care se bucură de un mare respect pe zona finanţelor publice, mediului de afaceri şi a comunităţii », a declarat prefectul Harasim.

La rândul său Paula Luminiţa Chihai a mulţumit pentru această onoare de a fi nominalizată printre personalităţile bucovinene arătând că « rolurile şi competenţele economiştilor sunt factori cheie în dezvoltarea antreprenoriatului ». « Mulţumesc Instituţiei Prefectului şi personal domnului prefect Constantin Harasim pentru nominalizare alături de nume marcante ale vieţii publice sucevene. Pentru mine personal este o deosebită onoare că fac parte din cartea de onoare a valorilor bucovinene sens în care mulţumesc pentru încredere şi înaltă preţuire. În calitate de preşedinte al CECAR Suceava ţin să vă mulţumesc în nume personal şi în numele colegilor mei pentru susţinerea profesiei şi a valorilor privind promovarea perfecţionării continue legislaţiei contabile şi fiscale, creşterea calităţii calităţii raportărilor financiare pentru satisfacerea interesului public local, contracarării criminalităţii economice şi îmbunătăţirii climatului economic şi nu în ultimul rând consolidării încrederii în activitatea profesioniştilor contabili suceveni bazat pe competenţă, onoare şi moralitate », a declarat Chihai.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Râmbu, rectorul Universtăţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru, arhimandritul Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton, directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu şi fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, general maior în rezervă Neculae Chiaptanaru şi profesorul şi publicistul Roman Istrati.

​Preşedinta CECAR Suceava, în cartea de onoare a valorilor bucovinene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava