Concert pascal
MOPAN Suceava

11 „cupluri de aur” din municipiul Suceava, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost premiate astăzi de primarul Ion Lungu. Ceremonia de premiere a avut loc cu prilejul deschiderii oficiale a „Zilelor Sucevei”, la care au fost prezenţi deputaţii PNL Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu, viceprimarul Lucian Harşovschi, precum şi consilierii locali Gheorghe Onofrei şi Geniloni Sfeclă.

Înainte de a le înmâna diplomele, Ion Lungu a spus despre cele 11 cupluri sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie că „sunt nişte oameni care au contribuit la dezvoltarea oraşului şi la modernizarea lui. Sunt oameni care sunt un model pentru noi, generaţiile mai tinere, oameni care s-au sacrificat şi care au o deosebită responsabilitate civică”.

În cadrul ceremoniei de ieri au fost premiate cuplurile sucevene Ilie şi Virginia Bălinişteanu, Costache şi Ana Canciuc, Petru şi Elena Calistru, Loghin şi Ecaterina Mihăiesi, Toader şi Marilena Moroşan, Constantin şi Elena Georgescu, Petru şi Paraschiva Tcaciuc, Grigore şi Antoneta Clim, Ovidiu şi Eugenia Mustaţă, Mihai şi Maria Ciobanu, Ion şi Aguriţa Tacu.

„Vă doresc multă sănătate să aveţi bucurii în familiile dumneavoastră să vă bucuraţi de oraşul nostru. Sperăm ca împreună să facem un oraş cât mai frumos. Sigur, suntem într-o perioadă grea în care oraşul este într-o fază de reconstrucţie, este mult disconfort în oraş, şi vreau să vă mulţumim pentru înţelegere. Sper ca în final, atunci când vom termina aceste lucrări să ne bucurăm cu toţii, să avem un oraş mai plăcut mai util pentru dumneavoastră cetăţenii. Şi vreau să vă mulţumesc din nou pentru că sunteţi alături de primărie şi de primar”, a încheiat Ion Lungu.

La final, primarul Ion Lungu şi ceilalţi invitaţi au ciocnit un pahar de şampanie.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava