• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Formaţia Railex Suceava a participat la sfârşitul săptămânii, la Iaşi, la turneul zonal al Cupei Prieteniei Bergenbier, alături de alte 32 de formaţii. Echipa patronată de Ilie Lahman a început bine competiţia, a câştigat primele patru meciuri, fiind nevoită să se recunoască învinsă în finală, în faţa ieşenilor de la Mega Step. În urma acestui rezultat, Railex s-a calificat pentru turneul regional, unde se va confrunta cu alte 15 echipe din judeţele Iaşi, Bacău şi Braşov.
Railex a mizat la turneul zonal al Cupa Prieteniei Bergenbier pe următorul lot de jucători: Dănuț Tipa – Sergiu Corban, Ovidiu Bosancu, Laurențiu Berezoschi, Mihai Guriță, Radu Tomescu, Bogdan Botezatu și Andrei Bijec. Delegat: Nicu Rîpan.

Rezultate înregistrate de gruparea suceveană:
Railex Suceava – Economiștii 013: 6-3
Au marcat: Bijec (3), Tomescu (2) și Botezatu.

Optimi de finală:
Railex Suceava – Pabo Team Pașcani: 2-0
Au marcat: Corban și Bijec.

Sferturi de finală:
Railex Suceava – FCI Iaşi: 5-0
Au marcat: Guriţă (3) şi Tomescu (2).

Semifinale:
Railex Suceava – Târgu Frumos: 6-2

Finala:
Railex Suceava – Mega Step Iași: 0-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava