Concert pascal
MOPAN Suceava

„PNL Suceava intră astăzi (nr. vineri, 15 aprilie) cu 2.131 de candidaţi în tranşee”. Declaraţia aparţine preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, care a precizat că listele de candidaţi au fost validate de Biroul Politic Judeţean şi de Comitetul judeţean executiv al partidului. Flutur a subliniat că din cei 2.131 de candidaţi 2.017 vizează funcţiile de consilier local şi judeţean şi 114 funcţiile de primar. Liderul liberal a ţinut să sublinieze că pentru susţinerea listelor de candidaţi au fost strânse 120.000 de semnături.

Liberalii sucevenii scot la înaintare 2.131 de candidaţi

„Acest lucru înseamnă că pornim la drum cu un suport foarte puternic al populaţiei din judeţul Suceava în ceea ce priveşte susţinerea. Tot 120.000 de semnături au şi candidaţii de primar şi listele de consilieri locali şi consilieri judeţeni. A fost un efort mare şi le mulţumesc organizaţiilor noastre dar a fost şi o deschidere a populaţiei pentru organizaţia noastră şi de aceea ne bucurăm de acest sprijin. Pornim la start cu un suport foarte consistent de 120.000 de semnături. S-au respectat toate procedurile statutare, s-au parcurs toate etapele. Aşadar suntem pregătiţi pentru începerea campaniei electorale”, a declarat Flutur.

Gheorghe Flutur a arătat că PNL Suceava şi-a stabilit mandatarul financiar al campaniei electorale, firma Audit Lucid SRL Suceava, care va monitoriza finanţarea partidului aşa cum prevede noua lege pe care PNL a susţinut-o „o lege exigentă dar foarte binevenită”. „Nu avem de gând să facem cheltuieli mari în această campanie. Ne vom baza foarte mult pe efortul nostru din casă în casă şi mai puţin pe materiale de campanie, De altfel şi legea limitează numărul de materiale de campanie cu care putem merge”, a spus Flutur.

„Va trebui să ne axăm pe promisiuni pe care le putem finaliza şi nu să vindem iluzii”

El a invitat adversarii politici la o campanie civilizată în care să se poarte discuţii despre soarta judeţului şi a fiecărei localităţi în parte. „Eu cred că toată clasa politică trebuie să dea dovadă că a înţeles ceva pentru că în general clasa politică a primit un vot de blam serios de la populaţie, de la societatea civilă şi va trebui să ne axăm pe promisiuni pe care le putem finaliza şi nu să vindem iluzii. PNL şi-a cântărit foarte serios oferta electorală şi suntem pregătiţi la start cu Doamne ajută”, a încheiat Gheorghe Flutur, cel care deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean, fiind candidatul acestui partid pentru a ocupa fotoliul de şef al administraţiei judeţene.

 

120.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor PNL Suceava la alegerile locale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava