MOPAN Suceava

A 24-a ediție a Concursului Internaţional Studenţesc de Calculatoare „HARD & SOFT” se va desfășura, între 15 și 20 mai, la USV. Anul acesta s-au înscris nu mai puțin de 16 echipaje, din țară și din străinătate. Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează concursul. Este vorba de o competiție adresată studenților seniori din domeniile calculatoarelor, electronicii şi automaticii, care își propune să testeze competențele tehnice hardware și software și de relaționare socială ale viitorilor ingineri.

Pe parcursul a 5 zile, echipe formate din câte 4 studenți vor încerca, iar unii vor și reuși, să rezolve sarcini cu un grad ridicat de complexitate. O asemenea reușită solicită cunoștințe avansate din domeniile Ştiința calculatoarelor, Inginerie electronică și Automatizări, referitoare la proiectarea sistemelor electronice, interfaţare, programare, utilizarea mediilor de dezvoltare software și hardware, testare și documentare, și nu numai.

La ediţia 2017 a concursului s-au înscris 16 echipaje – 9 echipaje din ţară (Cluj Napoca și Oradea cu câte un echipaj, București, Timișoara, Iaşi și Suceava cu câte 2 echipaje) şi 6 echipaje din exterior (Cernăuţi și Vinița – Ucraina, Chişinău – Republica Moldova, Novi Sad – Republica Serbia, Ilmenau – Germania și Hebei – China).

Prezentarea sistemelor realizate de echipele competioare ca răspuns la tema-proiect propusă de juriu – un adevărat spectacol al unor aplicații puse în funcţiune – va avea loc pe parcursul zilei de vineri, 19 mai 2017.
Festivitatea de premiere se va desfăşura tot pe 19 mai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava