Concert pascal
MOPAN Suceava

De cativa ani comertul online a devenit un fenomen global in ascensiune vertiginoasa, iar firmele care vor sa faca fata concurentei trebuie sa aiba un website de calitate. Daca nu au deja unul, pot alege sa il faca pe cont propriu sau apeland la profesionisti, adica la o firma cu experienta in creare site si, indiferent de alegere, trebuie sa se asigure ca acesta este cat mai atractiv.

Iata care sunt cele 4 lucruri de care ar trebui tinut cont pentru a avea un site care va fi remarcat si apreciat de clienti.

Cauta ajutor profesional

Nu uita ca prima impresie este foarte importanta si ca ai doar cateva secunde la dispozitie pentru a castiga interesul unui potential clienti sau a-l pierde. Un consultant IT sau o companie terta parte isi poate folosi experienta si cunostintele pentru a crea site-ul ideal pentru necesitatile tale. De asemenea, se va asigura ca functioneaza corespunzator si ca este optimizat SEO. Creare de site-uri web este un domeniu care necesita abilitati tehnice si artistice si ar trebui sa apelezi la cei mai buni.

Stabileste cum vrei sa arate paginile site-ului tau

Paginile site-ului tau trebui sa aiba un aspect atragator, dar si unitar. Chiar daca nu vor arata identic, trebuie sa existe un design bine stabilit care se va regasi in toate paginile pentru ca site-ul sa para cat mai profesional.

Indiferent de calitatea continutului, daca site-ul tau are un aspect neingrijit, vei avea numai de pierdut. Rezerva-ti timp pentru a studia site-urile concurentilor si a vedea ce iti place si ce nu iti place. De asemenea, nu uita ca oamenii prefera lucrurile cat mai clare si mai simple.

In loc sa postezi mii de cuvinte pe pagina, mai bine folosesti link-urile interne care directioneaza vizitatorii in zonele cu informatii. De asemenea, evita fonturile greu de citit precum cele care imita scrisul de mana. Chiar daca arata elegant si au ceva personal, nu sunt recomandate.

Foloseste imagini si videoclipuri

Imaginile sunt mai captivante decat textul, iar videoclipurile le depasesc pe amandoua. De aceea, trebuie folosite pe site-uri si in toate campaniile de promovare sau de marketing online. Insa, pentru a nu ingreuna navigarea pe site, a lungi excesiv timpul de incarcare a paginilor si a pierde interesul vizitatorilor, trebuie folosite cu moderatie si intr-un mod armonios in combinatie cu textul.

Foloseste la maximum puterea culorilor

Oamenii identifica rapid produsele dupa culori si design iar in procesul de creare a brandului acestea trebuie folosite in mod adecvat. Cand oamenii identifica un produs dupa aceste detalii, automat presupun ca au de-a face cu o marca renumita si au tendinta de a le alege.

Chiar daca site-ul tau arata spectaculos, daca nu ai ales culorile in armonie cu brandul tau s-ar putea sa ai de pierdut. Totodata, ar trebui sa alegi culori si scheme de culori odihnitoare si placute si sa le eviti pe cele stridente care pot deranja si tine clientii la distanta. Prin urmare, rezerva-ti timp pentru a studiaza modul in care se pot folosi culorile si asigura-te ca ai ales cele mai potrivite combinatii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava