Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă ești părinte pentru prima dată, să alegi hainele pentru bebe poate să fie o adevărată provocare. Salopete pentru bebeluși, tricouri, costume, pantalonași, body-uri pentru bebe – ai la dispoziție o mulțime de variante și este foarte bine că se întâmplă așa, însă ai nevoie de câteva criterii care să te ghideze în alegerea celor mai potrivite haine pentru primăvară. Exact despre acestea vorbim, în rândurile care vor urma.

Să fii părinte este, probabil, unul dintre cele mai plăcute sentimente din lume, dar și una dintre cele mai grele meserii. Oricât de multe cărți de parenting ai citi, este bine să te informezi în permanență despre toate aspectele ce presupun îngrijirea și creșterea unui copil.

Hai să vedem ce pași trebuie să urmezi pentru a alege cele mai bune haine pentru bebe în primăvara aceasta.

  1. Alege haine prietenoase cu pielea bebelușului tău

Înainte de orice, este neapărată nevoie să te asiguri că hainele bebelușului tău, fie că vorbim despre costumașe, gecuțe, salopete pentru bebeluși sau orice alt tip de haine ai alege, sunt confecționate din materiale de calitate, adică materiale naturale, rezistente și care nu produc neplăceri pielii, cum ar fi alergiile sau disconfortul. Din acest motiv te sfătuim să te îndrepți către hăinuțe confecționate din materiale ca bumbacul sau lâna.

  1. Alege hăinuțe lejere și confortabile

Un al doilea criteriu pe care îți recomandăm să îl iei în considerare atunci când alegi hainele de primăvară este cel al lejerității și al confortului. Bebe are nevoie de libertate de mișcare și de confort pentru ca aerul să pătrundă și pielea să poată să respire într-un mod sănătos. Astfel, inclusiv pentru zilele mai răcoroase, în care va fi nevoie să adaugi mai multe straturi de îmbrăcăminte, verifică întotdeauna lejeritatea, confortul și libertatea de mișcare pe care o are bebe atunci când îl îmbraci cu hăinuțele pe care i le-ai ales să le poarte în ziua respectivă.

  1. Alege haine care să asigure confortul termic

Uneori poate să fie extrem de dificil să îți dai seama dacă ai creat ținuta care să îi asigure bebelușului confortul termic de care are nevoie. Puține mămici cunosc următorul secret pe care ți-l vom dezvălui imediat: cea mai bună modalitate de a te asigura că lui bebe nu îi este nici prea frig, nici prea cald, este nu să verifici temperatura mâinilor sau a picioarelor, ci temperatura de la nivelul gâtului. Atinge spatele gâtului și îți vei da seama dacă îi este frig sau cald. De asemenea, căldura se pierde tot la nivelul gâtului, așa că, pentru zilele mai răcoroase, asigură-te că ai ales hainele potrivite care să îi protejeze gâtul, cum ar fi o maletă și, eventual, poți să adaugi și o salopetă pentru bebeluși pe deasupra, în funcție de temperatura de afară.

  1. Alege haine ușor de îmbracat sau de dezbrăcat

Un alt sfat care îți poate fi extrem de util este acela că, atunci când alegi hainele de primăvară pentru bebe, este bine să fii atent și la cât de ușor pot să fie de îmbrăcat sau de dezbrăcate anumite piese vestimentare. Noi te sfătuim să pui mereu preț pe acest criteriu deoarece te ajută mult să alegi hăinuțe care să fie ușor de manevrat, cum ar fi salopeta pentru bebeluși și body-urile, spre exemplu.

  1. Alege culori vii

Nu uita de culori deoarece și ele sunt importante atunci când alegi hainutele pentru bebe. Te poți îndrepta către salopete pentru bebeluși, costumașe sau orice alte hăinuțe pentru bebe în culori vesele, vii, pastelate sau hăinuțe cu diverse imprimeuri cu animale sau cu diverse motive care înveselesc hăinuța respectivă. Nu te sfii să fii curajoasă și să faci combinații vesele, care îți vor îmbunătăți și ție și lui bebe starea de spirit și poate chiar ziua.

Ține cont de toate aceste sfaturi, ai mare grijă la calitatea hainelor pe care le cumperi și pregătește-te pentru o primăvară specială pentru tine și pentru copilul tău. Spor la cumpărături!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava