MOPAN Suceava

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri, în jurul orei 10:20, cu privire la faptul că la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o femeie de 62 de ani din localitate, victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce traversa strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, prin loc special amenajat, semnalizat şi marcat, victima a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism înmatriculat în străinătate. După producerea accidentului, șoferul a transportat victima până la intrarea în curtea spitalului, după care şi-a continuat drumul fără a anunţat poliția.
În urma cercetărilor întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat și oprit în trafic pe raza comunei Vicovu de Jos, acesta fiind condus de un bărbat de 35 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava