Trupa 9 & Vikloth au lansat imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi”, inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Piesa lansată de Trupa 9 & Vikloth se numește „#șîeu”, în videoclip apărând, printre alții, fostul fotbalist Dorin Goian, jurnaliști și oameni de afaceri suceveni, precum și Ștefan Mandachi.
Reamintim că omul de afaceri sucevean a construit, în semn de protest și în mod simbolic, primul metru de autostradă în zona Moldovei. Metrul de autostradă este construit în localitatea Cumpărătura, în apropiere de drumul european 85, la borna de 8 kilometri între Suceava și Fălticeni. Inaugurarea primului metru de autostradă din zona Moldovei va avea loc vineri, 15 martie, la ora 15:00.
Tot vineri, de la aceeași oră va începe și protestul inițiat de Ștefan Mandachi față de lipsa de autostrăzi din județul Suceava și din zona Moldovei. Protestul va consta în oprirea activității în toate afacerile pe care Ștefan Mandachi le are. De precizat că Ștefan Mandachi este susținut în acest protest de un număr foarte mare de companii din întreaga țară.

A fost lansat imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi”, inițiată de Ștefan Mandachi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava