Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipajul de poliție rutieră din cadrul  Politiei municipiului Radauți în timp ce se afla în exercitarea atributiilor  de serviciu  pe strada Calea Bucovinei din municipiul Radauti, s-a intersectat cu un autoturism ce avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu și care se deplasa dinspre centrul municipiului ăatre localitatea Badeuti.

Folosind semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, lucratorii de politie au pornit  în urmarirea autoturismului, existand suspiciuni ca acesta nu este neîmatriculat.

Conducatorul autoturismului în cauza a oprit, iar  cu  ocazia  legitimarii, conducatorul  auto a fost identificat singur în autoturism, stabilind ca este un barbat de 35 de ani din municipiul Radauti.

S-au verificat documentele conducatorului auto și ale autoturismului condus, ocazie cu care s-a constatat ca valabilitatea placutelor cu numarul de înmatriculare provizorie este expirată.

În cauza s-a întocmit dosar de urmărire penala privind savarșirea infractiunii de Punerea în circulatie sau conducerea unui  vehicul neînmatriculat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava