Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul pop American Prince a murit joi, 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota, informează contactmusic.com. Legendarul muzician, autorul hit-ului ‘Purple Rain’, a fost găsit inconștient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidențial Paisley Park, conform TMZ. Nefericita veste a fost confirmată de publicistul artistului.

În stare de şoc, celebrităţi din toate domeniile şi-au exprimat regretul şi durerea pe reţelele de socializare.

Katy Perry a scris pe o rețea de socializare: „Și uite așa… lumea a pierdut o mulțime de magie. Să te odihnești în pace Prince! Îți mulțumim că ne-ai oferit atât de multe…”, în timp ce veteranul muzician din trupa KISS, Simmons, a postat: „Prince, îmi pare rău să vă anunț, a murit!!! A fost UN GIGANT. Cele mai sincere condoleanțe familiei, prietenilor și fanilor.”

Khan, un colaborator al starului, a scris: „L-AM IUBIT, lumea L-A IUBIT. Acum se află în pace alături de TATĂL său. Odihnește-te în pace Pince, fratele meu!”

Justin Timberlake a refuzat să creadă veștile și a postat pe Twitter, potrivit ContactMusic: „Îngrozit. Uimit. Asta nu poate fi adevărat.”. La fel a reacționat și Samuel L. Jackson: „Sunt distrus!! Presa din Marea Britanie scrie că Prince a murit?! Serios?! O pierdere masivă pentru toți!! Un geniu!! Am rămas fără cuvinte.”

Și actorul Russell Crowe a fost luat prin surprindere de moartea tragică a îndrăgitului muzician și a scris pe o rețea de socializare că Prince a fost artistul care susținea cele mai bune concerte live, aăugând: „A fost un geniu, un poet, un bărbat dorit de femei. RIP Prince.

Ronnie Wood, starul Rolling Stones, a postat pe contul său de Twitter: „Îmi va fi dor de un prieten bun care a fost extraordinar de talentat. A fost un performer/chitarist atât de bun. Dormi în pace Prince.”, în timp ce rapperița Missy Elliot a scris: „Este o veste care mi-a frânt inima.”

Printre celebritățile care și-au exprimat online regretul și durerea că Prince a murit se mai numără Jennifer Lopez, Slah, Demi Lovato, Blake Shelton, Nathan Followill, Nikki Sixx, Wyclef Jean, Keith Urban, Joan Collins, Billy Ray Cyrus, Nick Jonas, Gabrielle Union, Dwayne Johnson, Kerry Washington, Vanessa Williams, Rose MCGowan, Alyssa Milano, Antonio Banderas, Olivia Munn, și MC Hammer, care a scris pe Twitter: „L-am iubit pe acest OM. A plecat prea devreme. Nu pot înțelege, dar, din păcate, este adevărat. Cerul este al tău. RIP.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava