Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă la prânz Poliția Orașului Siret a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulație în parcarea din zona adiacentă Punctului de trecere al Frontierei Siret.

În baza celor sesizate lucrătorii de poliție s-au deplasat în zona indicată unde au identificat pe un bărbat de 36 ani din orașul Milișăuți.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că susnumitul în timp ce se afla în parcarea din zona Punctului de trecere al frontierei Siret a acroșat cu autoturismul pe care îl conducea, alte două autoturisme provocând daune materiale.

S-a procedat la verificarea în baza de date, stabilindu-se că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucat conducătorul auto emana halenă alcoolică și prezenta un comportament specific persoanelor aflate sub influența bauturilor alcoolice, i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. În aceste condiții, cel în cauză  a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de bărbatul de 36 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. art. 335 alin.1 din Codul Penal și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

La ora 16.00 s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului, domiciliat în orașul Milișăuți, județul Suceava, acesta fiind încarcerat în CRAP Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Formațiunii Poliției Rutiere Siret, cauza urmând a fi soluționată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava