MOPAN Suceava

Clubul Sportiv ENDURANCH, afiliat la Federația Română de Motociclism, organizează din vara acestui an cursuri de motocross.

În anul 2024, clubul participă în Campionatul Național de Motocross cu o echipă de sportivi legitimați la Federația Română de Motociclism. Antrenor, concurent la rândul său dar și promotor european al acestui sport este Mihail COCIU, multiplu Campion de motocross în Campionatele României, Republicii Moldova și Ucrainei, dublu Campion Est-European, cea mai bună clasare locul 16 în Campionatul Mondial de Motocross, după doi ani de participare în cea mai titrată competiție din lume.

Din această vară, în urma obținerii celei mai înalte calificări de specialitate în antrenorat (Motorsport Trainer MT-2 Motocross), Mihail va forma grupe de antrenament pentru cursurile de motocross ce se vor organiza pe singurul circuit privat de motocross din Nord-Estul României (satul Pietrărie, comuna Bârnova, în cadrul parcului Enduro Ranch).

Reamintim că traseul de motocross a fost realizat în urma colaborării cu frații Adrian și Julian Răduță, “Adi 21” fiind și manager general al complexului TCS  Racing Park (Ciolpani). Traseul de motocross are o suprafață „hard-pack”, o lungime de 1.300 de metri, viraje și sărituri diverse – step-down, step-up, duble și valuri. Timpul de test pentru parcurgerea completă a traseului este de 1’38’’.

Cei doi sportivi, Mihail COCIU și Adi RĂDUȚĂ sunt singurii antrenori certificați la cel mai înalt nivel european, din România.

„Parteneriatul cu ENDURANCH este exact ce trebuie pentru dezvoltarea motocross-ului. Eu vin cu experiența școlii mele din Nisporeni (MD) – 91 Cociu MX School, cu elevii pregătiți de mine iar clubul sportiv ne susține în relația cu FRM și ne pune la dispoziție circuitul pentru școala moto pe care o deschidem vara aceasta la Iași tocmai pentru a atrage și alți copii talentați din zona Moldovei spre acest sport grozav!

Până atunci, vă invităm să ne susțineți chiar zilele acestea la Campionatul European de Motocross – etapa din Kresevo (Bosnia-Herțegovina), unde concurează Gheorghe Ciorici, Daniel Marian și Artemii Gangurean!

De asemenea, vreau să îi menționez și pe ceilalți sportivi din cadrul clubului care concurează în Campionatul României și deja au rezultate bune după primele două etape ale acestui an: Mihail Chiriac, Igor Sorocolet, Nicolae Cociu care este fratele meu și cu mine.”a declarat Mihail COCIU.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava