Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 20 de polițiști, jandarmi, polițiști locali dar și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Suceava desfășoară în zilele de 01 și 02 iulie 2023 o ampla acțiune de informare și responsabilizare a cetățenilor, turiștilor și tinerilor care participa în aceste zile la evenimentele sociale, artistice și culturale desfășurate pentru marcarea Zilelor Municipiului Rădăuți.

Toți agenții economici cu standuri și tarabe sunt reinstruiti cu privire la interdicția vânzării de alcool către minori.
Tinerii sunt implicați în activități interactive și discuții cu tematica preventivă pe linia prevenirii consumului de alcool și droguri.

Persoanele vârstnice primesc recomandări pentru reducerea riscului victimal asociat infracționalității stradale, contra persoanei și patrimoniului.

Doar în cursul zilei de ieri au fost distribuite peste 300 de materiale preventive și s-au purtat discuții responsabilizatoare cu cca. 500 de persoane.

Aceste activități continua și în cursul acestei zile, siguranța participanților la Zilele Municipiului Rădăuți fiind o prioritate a forțelor de ordine. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava