Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Devin Ratray, care a jucat în celebrul film „Home Alone (Singur Acasă)”, a fost acuzat de iubita lui că a vrut să o sugrume! Tabloidele internaționale au aflat ce s-a întâmplat între cei doi parteneri.

Filmul „Singur Acasă”, difuzat în perioada sărbătorilor, este îndrăgit de o lume întreagă. La fel și actorii care au portretizat personajele care ne aduc aminte de luna cadourilor. Iată însă că, „în spatele cortinelor”, unul dintre protagoniștii filmului a fost acuzat de violență domestică, notează click.ro.

Este vorba despre actorul Devin Ratray, care l-a interpretat pe adolescentul Buzz, fratele lui Kevin McCallister. Se pare că acesta a avut o dispută cu iubita lui, care l-a acuzat pe star că a încercat să o sugrume, informează presa internațională.

Devin se apără însă și spune că nici vorbă de așa ceva, conform sursei citate. Un apropiat de-al actorului susține că prietenul lui și partenera acestuia doar au decis să se despartă în acele momente tensionate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actor-din-singur-acasa-acuzat-ca-si-a-406419.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava